Bestel in 5 stappen jouw schilderij

1

Kies jouw favoriete schilderij

2

Voeg het toe aan de shopping chart

3

Ga verder naar check-out

4

Vul het afleveradres in en voltooi de betaling

5

Schilderij wordt naar je toegestuurd

1

Kies jouw favoriete schilderij

2

Voeg het toe aan de shopping chart

3

Ga naar check-out

4

Vul het afleveradres in en voltooi de betaling

5

Schilderij wordt naar je toegestuurd

Mijn collectie

Mijn standaard

Koop abstract schilderij

Alles met de hand gemaakt

Koop abstract schilderij

Direct klaar om op te hangen

Koop abstract schilderij

Met liefdevolle zorg ingepakt

Koop abstract schilderij

Cadeau verpakking? Dat kan ook!

Mijn kleine lettertjes

Internationale verzending

Ik verzend regelmatig schilderijen over de hele wereld. U krijgt een trackingnummer zodat u uw pakket kunt volgen terwijl het naar u toe komt. Ik gebruik UPC voor internationale verzending of DPD voor binnenlandse verzending.

Als u iets dringend nodig heeft, neem dan contact met mij op voordat u het artikel koopt om te zien of dit mogelijk is.

Let op: er is een kleine kans dat een pakket vastloopt bij de douane. Dit kan tot 6 weken duren. Dit is zeer zeldzaam en helaas geheel buiten mijn invloed. Eventuele belastingen of heffingen zijn voor rekening van de koper.

Verzendbeleid

Items worden zeer goed verpakt en goed beschermd, inclusief noppenfolie en karton. De meeste van mijn verpakkingen bevatten gerecyclede materialen. Ik gebruik UPC voor internationale verzending of DPD voor binnenlandse verzending. U krijgt een trackingnummer zodat u uw pakket kunt volgen terwijl het naar u toe komt.

Als u met PayPal betaalt, stuur ik het artikel naar het afleveradres dat bij het afrekenen is opgegeven, niet naar het adres wat gekoppeld is aan uw PayPal-account.

Indicatie verzendtijd:
Verzending naar NL: 3 - 7 werkdagen (spoedverzending is mogelijk)
Verzending naar West-Europa: 5 - 10 werkdagen
Verzending naar Oost-Europa: 5 - 10 werkdagen
Verzending naar de rest van de wereld: 5 - 30 werkdagen

Let op: als het artikel naar het buitenland wordt verzonden, is de kans klein dat het maximaal 6 weken bij de douane (US) kan worden bewaard. Begrijp alsjeblieft dat dit een risico is als alle pakketten uit Nederland komen en totaal buiten mijn controle ligt. Als goederen zijn beschadigd zodra u ze heeft ontvangen, meldt u zich dan aan als 'beschadigd tijdens transport' of stuur een e-mail binnen 24 uur na levering.

Retourbeleid

Ik streef ernaar dat alle informatie, foto's en verzendinformatie zo nauwkeurig mogelijk zijn. Daarom zijn alle verkopen definitief, behalve in het geval van schade. Als uw schilderij beschadigd is, moet u, indien mogelijk, de koerier onmiddellijk vóór ontvangst op de hoogte stellen. Je kunt me een e-mail sturen op admin@viarnolli.art met problemen met je bestelling en ik zal mijn best doen om eventuele problemen op te lossen.

Bedenktijd

Als koper van een online aankoop heb je recht op 14 dagen bedenktijd, deze periode gaat in vanaf het moment dat je het schilderij in ontvangst neemt. Zie je binnen deze termijn af van de aankoop, stuur dan direct het volledig ingevulde en ondertekende formulier herroeping naar admin@viarnolli.com. Wij zullen een afspraak inplannen dat het schilderij weer opgehaald wordt door het koeriers bedrijf. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de koper. De retourzending wordt alleen onbeschadigd in originele verpakking geaccepteerd. Meer informatie: https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/online-telefonische-aankopen

Extra's

Neem contact met mij op als u meer informatie nodig heeft. Heeft u een specifieke wens of is het artikel als cadeau gekocht, laat het me weten.

Eventueel zijn er ook prints beschikbaar. Als er een afdruk is die u van een van mijn kunstwerken wilt hebben, neem dan contact met mij op en ik kan ervoor zorgen dat deze wordt gemaakt.