parallax background

JEZELF BEVRIJDENLaat vastzittende energie, oude gewoonten en beperkingen los. Dit is het energiethema van vandaag. En dit is wat er die dag met mij gebeurde.

Die ochtend kreeg ik een bericht via Messenger. Ik had niets anders verwacht dan een 'Hi Vi', dus opende ik hem. Daar stond een heel grafisch beeld van een kind met een gezwollen oog en een gekneusd gezicht. Het bericht eronder vermeldde: "Als je echt tegen misbruik bent, enz ... moet je dit delen."

Mijn hart stopte even en ik sloot mijn ogen. Ik voelde de pijn en de angst langs mijn rug lopen.

Het kostte me wat tijd om te herstellen. Ik was verbaasd waarom zo'n verklaring een privébericht was ... Waarom werd het niet meteen gedeeld met een breder publiek? Tegelijkertijd begon ik me te realiseren dat het ook goed is dat iemand er genoeg om geeft om het te vermelden en te delen.

In mijn jonge jaren was het probleem dat mensen hun hoofd de andere kant op konden draaien. Te moeilijk om mee om te gaan. Niet omdat het ze niet kan schelen ... maar het IS heel moeilijk om ermee om te gaan in een constructieve manier met integriteit.

Hoewel het misbruik zelf decennia geleden plaatsvond. Het leven was heel erg uitdagend om er mijn weg in te vinden. Ik zal altijd weten waar mijn blauwe plekken zijn. Misschien niet meteen zichtbaar, maar ze zullen altijd een deel van mij blijven.

Het heeft me heel veel hard en eerlijk werk gekost om het punt te bereiken waar ik nu ben. Waar ik eindelijk het gevoel heb dat het mogelijk is om de moeilijke start van mijn leven te integreren. Het is zelfs mogelijk om dit drijfzandverleden om te vormen tot een sterke basis voor mijn toekomst om een ​​gelukkig en sprankelend leven op te bouwen.

Dus ik voel ... Misschien kan ik deze duidelijke en onmiskenbare boodschap omzetten in een uitnodiging. Misschien is het nu het moment om je open te stellen en mensen de echte VI te laten zien. De zachte kant, de sterke kant, de kant die ik voelde dat ik me onder veel afstand moest verbergen, om er zeker van te zijn dat niemand ooit dichtbij genoeg kon komen om de scheuren te zien.

Nou, ik denk dat het tijd is om vrij te geven. De scheuren zijn aan het gebeuren en ze lijken gevuld met kleur en wijsheid en sprankeling. Bovenal zijn ze vol vertrouwen. Dat er ruimte is voor mij in deze wereld. Er is plaats voor Vi.

Aan het begin van mijn leven als kunstenaar maakte ik een schilderij over dit thema genaamd: 'Gebarsten beton - wanneer de waarheid los moet breken'. Het was de eerste print die ik ooit verkocht heb. Op de eerste dag van een nieuw jaar. Wauw, ik was zo blij. Het was een geweldige start van dat nieuwe jaar. Dat was het teken waar ik op wachtte. Vanaf dat moment wist ik het zeker: in mijn kunst wordt mijn waarheid vrijgelaten.

Sparkelingen!MIJN MISSIE

Mensen energie geven en echt aanraken met mijn schilderijen

Het is mijn missie in het leven om mijn sprankeling te verspreiden en mensen te bereiken in hun kernessentie. Ik heb zoveel geluk dat ik deze onmiskenbare drang heb om te schilderen en al deze stralende energie in mijn schilderijen te stoppen.

Vi Arnolli


Loading